Министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си в служебното

...
Министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си в служебното
Коментари Харесай

Хората с майбасите не искат Асен Василев, категоричен е Кирил Петков

Министър на стопанската система Кирил Петков отбрани сътрудника си в служебното държавно управление Асен Василев,  след нападките от партията на Слави Трифонов " ИТН ".

" Ако те (ИТН – б.р.) не могат да оценят този човек, то не биха могли да оценят и моите стопански тактики “, безапелационен бе Кирил Петков в коридорите на Народното събрание пред публицисти. По думите му не би влезнал в държавно управление, където не се прави оценка финансовите тактики и финансовата мисъл на финансовия министър, който е направил неповторим бюджет.
 Асен Василев видя координирана офанзива на Има Такъв Народ и Движение за права и свободи: Три пъти ме каниха, а в този момент съм проблематичен Асен Василев видя координирана офанзива на Има Такъв Народ и Движение за права и свободи: Три пъти ме каниха, а в този момент съм проблематичен
Това, което мен мощно ме тормози е за какво внезапно, откакто ме каниха три пъти идваха при мен да ме канят за държавно управление в " Има так...

" За първи път имаме бюджет, който и на пенсионерите се дадоха пари, не се взеха от учителите, от здравните служащи, а се взеха от Майбасите. Може би хората с Майбаси имат проблем с неговото оставане. Нищо неприятно против колата, само че в случай че с си я купили за това, че са създали новаторски бизнес и сте правили експертна активност – отлично, само че в случай че сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и в този момент не желаете да се види по какъв начин тези средства няма да отидат при вас и стреляте към финансовия министър – това е доста тъпо ", отбрани сътрудника си той.

Според Петков, повода Василев да не бъде харесван е промяната, която направил в Национална агенция за приходите. " Преди той да влезе във финансите, Национална агенция за приходите се беше фокусирал върху дребните магазинчета, а в този момент влязоха в огромните компании с доста пари в сейфа. Явно това не се харесва на огромните компании и стрелят в хълбока ", съобщи Петков.

Петков е отчаян от офанзивата на Има Такъв Народ против Асен Василев и я дефинира, като " жълта преса ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР