Министър Младен Маринов е поискал оставката на директора на ОДМВР-Габрово.

...
Министър Младен Маринов е поискал оставката на директора на ОДМВР-Габрово.
Коментари Харесай

Вътрешният министър поиска оставката на шефа на полицията в Габрово

Министър Младен Маринов е изискал оставката на шефа на ОДМВР-Габрово. Оставката на ст. комисар Борислав Бончев към този момент заведена в деловодството на министерството , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
В ОДМВР-Габрово продължава инспекцията по отношение на вероятно позволени пропуски в работата на дирекцията. След приключването й и разбор на резултатите, следва да бъде преценено дали ще бъдат взети спомагателни административни и организационни ограничения.
По-рано през днешния ден стана ясно, че е имало веселба в дейностите на органите на реда при митингите в Габрово. Това разгласи ръководителят на парламентарната вътрешна комисия Пламен Нунев. На ексклузивен брифинг в Народното събрание той настоя управлението на Министерство на вътрешните работи да направи в незабавен порядък оценка на работата на управлението на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово.
Зам.-министърът на Министерство на вътрешните работи Красимир Ципов също изрази мнение, че не е отреагирано съответно и заяви, че е разпоредена инспекция и разбор на подхванатите дейности от районното ръководство на Министерство на вътрешните работи и регионалната дирекция в Габрово, също, че е докладвано неотложно на районната прокуратура. " Материалите са докладвани незабавно на прокуратурата, само че лицата са били арестувани малко повече от 24 часа по-късно. Моята оценка е, че има закъснение и затова сме назначили инспекция. По тази причина желаеме да бъде осъществен и разбор на всички подхванати дейности ", съобщи зам.-министърът. Според него в околните дни ще излезнат резултатите от разбора.
Припомняме, че на ексклузивен брифинг през вчерашния ден военният министър Красимир Каракачанов повтори няколко пъти, че съгласно него Министерство на вътрешните работи да си свършили работата повече от добре, а огромните виновници за създалата се обстановки били локалните власт, които нехаели за проблемите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР