Министър Минеков подготвил заповед за отстраняването на Васил Василев, но

...
Министър Минеков подготвил заповед за отстраняването на Васил Василев, но
Коментари Харесай

Президентът и болест спасили от уволнение шефа на Народния театър

Министър Минеков подготвил заповед за отстраняването на Васил Василев, само че бил заменен, преди да му я връчи

Велислав Минеков подготвил заповед за уволняване на шефа на Народния спектакъл Васил Василев, само че не съумял да му я връчи . Причината е, че Василев излязъл в болничен. Проф. Минеков пък бе единственият заменен министър при преназначаването на служебното държавно управление на Гълъб Донев.

Припомняме, че президентът Румен Радев даде втори мандат на кабинета „ Донев “ на 2 февруари. Държавният глава. Смята се, че Радев е отстранил Минеков точно поради спора в  и поради това, че той е взел страната на кръга към Александър Морфов.

Припомняме, че Морфов пък бе уволнен от Васил Василев преди към две седмици.

Днес в БТА-София бе дадена конференция от съперници на шефа на театъра. В нея участваха актьорите Камен Донев, Валери Йорданов и други . Модератор на събитието бе проф. Георги Каприев.

„ Заповедта за уволняване на господин Василев е била готова от господин Минеков , само че просто господин Василев тогава се разболява и е в болничен, до момента в който не сменят господин Минеков – също може би е случайност. Задавам го като въпрос. Знаете, по закон не може да бъде уволнен, до момента в който е в болничен “, изясни Валери Йорданов.

На 16 март се подвига огромен митинг , съобщи още той.

Подготвя се и основаването на „ Движение за просвета “ , стана ясно още на днешното медийно събитие.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР