Министър Лиляна Павлова връчи днес удостоверения и препоръки на доброволците

...
Министър Лиляна Павлова връчи днес удостоверения и препоръки на доброволците
Коментари Харесай

Доброволците на европредседателството получиха грамоти и препоръки

Министър Лиляна Павлова връчи през днешния ден удостоверения и рекомендации на доброволците на първото българско председателство на Съвета на Европейски Съюз за чудесно свършената от тях работа през миналите шест месеца. Това стана на тържествена гала в знаковата зала 6 на НДК, в която европейските водачи се обръщаха към Европа и света след съвещанията си в София.

„ Вие бяхте лицето на България. Вие бяхте визитната картичка на страната ни. Вие бяхте тези, които посрещаха и изпращаха най-важните ни посетители, помагахте им, а триумфът ни минава през всеки един от вас! Искам да ви кажа едно голямо благодаря, тъй като го направихте откровено, от сърце и изцяло безплатно. Но това е и неповторима инвестиция за вас “, сподели министър Павлова пред доброволците, множеството от тях студенти.

"След към 14 години България още веднъж ще е ръководител на Съвета на Европейски Съюз. „ Те ще минат бързо. Надявам се някой от вас да бъде на моето място – да е министър за Българското председателство “, съобщи Лиляна Павлова пред изпълнената с младежи зала 6 на НДК.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР