Министър Андрей Цеков, кмета на община Враца Калин Каменов, народните

...
Министър Андрей Цеков, кмета на община Враца Калин Каменов, народните
Коментари Харесай

Министър Андрей Цеков направи инспекция на строителните дейности на участъка Ботевград - Мездра.

Министър Андрей Цеков, кмета на община Враца Калин Каменов, народните представители от Враца, регионалният и зам.-областният шеф, направиха ревизия на строителните действия на сектора Ботевград - Мездра.

Съвместно с представители на компанията реализатор бяха тествани пътните възли и тунелите по скоростния път. Бе стихотворец ангажимент да бъде осъществен ремонт на обходният път през с. Крета, с цел да се усъвършенства краткотрайния трафик.

Предстои нова среща през февруари с министъра на районното развиване и благоустройството, на която ще бъде разискван напредъка по трасето.



Калин Каменов и министъра на районното развиване Андрей Цеков разискаха значими за Враца инфраструктурни обекти. Кмета на Враца взе присъединяване в работна среща с министъра на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков, ръководителя на УС на АПИ Ясен Йорданов, народните представители от района, регионалния шеф и зам. регионалния шеф на Враца и кметовете на общини от област Враца, по отношение на построяването на скоростния път от Мездра до Ботевград.

Каменов акцентира значимостта на инфраструктурния план освен за жителите на Северозападна България, само че и за евентуалните задгранични вложители.

Министър Андрей Цеков, съобщи че средата на февруари е действителният период, в който ще бъде пуснат сектора от път I-1 сред Мездра и Люти дол. Движението по правата ще бъде възобновено и водачите ще минават по новото трасе в две ленти.

В рамките на срещата Каменов сложи и въпросите за трасето на обходния път на Враца, както и за главен ремонт на път 1306 -Горно пещене- Тишевица - Вировско- Върбица - Габаре - Бяла Слатина. Представители на АПИ, осведомиха, че сега тече социална поръчка за ремонт на обходния маршрут.

Кметът на Враца разиска с министъра и разновидности за 100% финансиране на втория стадий на стратегия за енергийна успеваемост.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР