Минисериалът Добри поличби се завръща за втори сезон! Добрата новина

...
Минисериалът Добри поличби се завръща за втори сезон! Добрата новина
Коментари Харесай

Сериалът „Добри поличби“ се завръща!

Минисериалът „ Добри поличби се завръща за втори сезон! Добрата вест бе обявена във вторник от компанията, която продуцира плана - Amazon Prime Video. Сюжетът в първия сезон е основан на съвместния роман на и Нийл Геймън от 1990 година и съдържа шест епизода. Те са по сюжет на Нийл Геймън, който взе участие и в продуцирането им. Режисьор пък е Дъглас Маккинън, който през предходната година сътвори и специфичен триминутен мини епизод на сериала, отдаден на локдауна.



В основните функции още веднъж ще гледаме в ролятта на Азирафале – изгоненият ангел от Райската градина, както и Дейвид Тенант като демона Кроули. Двамата се пробват да спасят света макар разликите си, а връзката им на моменти внушава и сантиментални настроения, което стана мотив за необятни рецензии на продукцията от страна на догматиците.

Първият сезон беше умислен като независим минисериал и обгръща целия автентичен разказ на Тери Пратчет и Нийл Геймън. Толкова доста, че както Гаймън, по този начин и Риана Пратчет, дъщерята на Тери, отхвърлиха всички благоприятни условия за продължение още през 2018 година Геймън се отхвърля от плана след гибелта на Пратчет, само че намерено предсмъртно писмо го приканва да направи екранизацията факт, по тази причина се ражда и първи сезон.
               

Оказва се обаче, че Тери Пратчет и Геймън са възнамерявали продължение на първата книга, макар че по този начин и не съумяват да я разгласяват преди гибелта на Пратчет през 2015 година „ Трябва да употребявам елементи от продължението в„ Добри поличби - оттова идват нашите ангели “, изясни Геймън в изказване, получено от Entertainment Weekly. „ Тери към този момент не е тук, само че когато беше, бяхме говорили за това какво желаеме да създадем с „ Добри поличби “ и накъде ще продължи историята. И в този момент, с помощта на BBC Studios и Amazon, имам тази опция “, показа писателят.

Той ще написа сюжета и за втори сезон, дружно с Джон Финемор, а още веднъж ще е Дъглас Маккинън. Очаква се фотосите да стартират по-късно тази година в Шотландия, а сюжетът ще ни опише за провалената отмора на двамата ангели. След като са избавили Земята, те вземат решение да си подарят почивка, само че проектите им са провалени от тайнствен делегат...
               

Актьорът Майкъл Шийн разяснява новината за втори сезон с присъщия му комизъм: „ Аз персонално съм срещу, само че светът няма да се избави самичък,  нали? Надявам се Дейвид и аз не се издъним прекомерно този път, с цел да може сериалът да завърши “. Тенант продължи с шеговития звук - " Завръщането на „ Добри поличби “ е чудесна вест за мен. Ще работя още веднъж с Майкъл, което евентуално е неприятна вест за вселената, защото появяването на втори сезон значи, че ще има някаква нова опасност за нейното битие “.

И до момента в който чакаме вълнуващия втори сезон, можете да си припомните какви бяха реакциите след първия в идната публикация:

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР