Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак

...
Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак
Коментари Харесай

Каква си според асцендента: зодия Дева - II част

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Дева с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си публикацията тук)

Вижте и втората част на тематиката каква персона сте съгласно асцендента, в случай че сте зодия Дева:

Дева с Асцендент Везни

Вие елементарно спечелвате благосклонностите, тъй като сте доброжелателни и действате хармонизиращо на близките. Романтичните връзки са значими за вас, само че от време на време зад желанието ви да имате връзка стои някакъв комплекс – да вземем за пример нуждата някой да ви харесва непременно или страхът да останете сами.
 Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel Edna предлага Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel
Вероятно ви е мъчно да отстоявате себе си и да защитавате ползите си. Вместо все да търсите съвършената половинка, работете в посока да станете по-цялостни – по този начин животът ви ще бъде по-пълноценен. За вас признаците на тялото са вик за осъзнаване и метод да опознаете себе си – по тази причина доста от вас се насочват към сфери като хомеопатия и различни форми на лекуване.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Скорпион

Вие сте упорит човек, който се стреми да доближи върхове в кариерата. Освен че сте добър експерт, сте надарени със мощ воля и решителност, което основава отлични предпоставки за триумф. Възможно е в някакъв миг от живота си да заемате публичен пост, да работите за някаква идея или да се присъедините към политическа партия.

Вашата задача е не просто да се реализирате професионално, а с работата си да бъдете потребни на другите, да създадете нещо значимо. Вие имате усет за хората – можете да виждате зад фасадите им и да разбирате за какво постъпват по избран метод. Бихте могли да употребявате това познание както с цел да вдъхновявате близките, по този начин и с цел да ги манупулирате за персонални цели – съгласно персоналната ви нравственос.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Стрелец
Говорим си за...  луна нощ звезди астрология небе От на следващия ден навлизаме в нов стадий от живота си - всичките ни стремежи се сбъдват!  колаж Хороскопът за септември: месец на огромния шанс и приятните изненади  жена лято Ако сте родени на една от тези 4 дати, то задачата ви в живота е доста специфична  свалки флирт коледа празненство Как флиртуват мъжете от другите зодии
Вие имате мощен блян да се потвърждавате и да постигате триумфи на професионалното занятие. Искате да извоювате свое лично място в света, а не да разчитате на фамилията си или да се задоволявате с нещо криво-ляво.

За вас развиването във всяка една област е доста значимо – в случай че нямате провокации, не учите нови неща и не вървите напред, ще се чувствате зле и няма да реализирате вродения си капацитет.

Намерете си работа, която да ви въодушевява и по опция да ви разрешава да пътувате по света и да придобивате нов опит – нещо, което ви доставя наслаждение. С каквото и да се заемете, мъчно ще се примирите с второто място – ще желаете вие да сте отпред.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Козирог

Вие сте перфекционист - имате доста високи условия както към себе си, по този начин и към близките. Вероятно ще постигнете доста в живота, тъй като окуражавате ли се за нещо, не се отказвате и следвате задачата си.

Самокритичността и строгите ви правила обаче може да се извърнат против вас и даже да доведат до здравословни проблеми, по тази причина се пробвайте да бъдете малко по-състрадателни към себе си и да си простите за грешките.

Ако очаквате хората към вас да дават отговор непрекъснато на упованията ви и да съблюдават вашите правила, може да останете разочаровани – те в никакъв случай няма да бъдат толкоз положителни, колкото желаете или колкото сте вие. За да си спестите проблемите, старайте се да опознавате хората и да ги приемате, вместо да ги набутате в някакъв стандарт.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Водолей

Вие имате податливост да размишлявате за живота и да определяте кое е „ вярно “ и „ погрешно “, като постоянно анализите ви са доста тъкмо и задълбочени.

Понякога обаче тези разсъждения ви пречат да се отпуснете и да се наслаждавате на сегашното такова, каквото е. Опитайте се да бъдете малко по-искрени и по-спонтанни – по този начин и животът ви ще бъде по-интересен, и връзките ви ще бъдат по-вълнуващи.

Вероятно ви е мъчно да изразявате усеща и да се разкривате пред различен човек, само че тъкмо това е урокът ви – да се научите на непосредственост и фамилиарност с различен човек. Възможно е да се страхувате от полова непосредственост или тъкмо противоположното – да сте захласнати от секса. Може да се реализирате сполучливо във финансовата сфера или да основете личен бизнес
 Thinkstock
Дева с Асцендент Риби
Още от Астрология  часовник час Скритата символика в идентичните цифри, които виждаме инцидентно  544 23-ти лунен ден: през днешния ден силата е доста мощна, време за коренни промени е  ф Дневен хороскоп, 13 септември, сряда  обич двойки Кои са трите най-верни и предани зодии?
Вие сте сантиментална душа, която копнее за непосредственост и връзка. Когато обичате, отдавате се изцяло, само че за жалост постоянно се влюбвате в несъответствуващи хора или гледате през розови очила на връзката си.

При някои от вас може да се случва и друго – да копнеете да отворите сърцето си, само че практичното мислене да ви пречи. При всички случаи за вас е значимо да имате връзка и би трябвало да се научите да живеете взаимно с различен човек, тъй че не бягайте от обвързване.

Старайте се обаче да не вършиме прекомерни жертви за другите в устрема си да им помогнете или от страдание, тъй като по този начин връзките ви няма да бъдат равнопоставени и някой ден недоволството ще излезе нескрито.
 Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР