Миналата седмица в Survivor 7 освен Тино, и Елина беше

...
Миналата седмица в Survivor 7 освен Тино, и Елина беше
Коментари Харесай

Разкритията на Елина от Survivor 7 за предаването

Миналата седмица в Survivor 7 с изключение на Тино, и Елина беше номинирана. След дуел сред двамата музикантът си завоюва опцията да остане в надпреварата, до момента в който акаунт мениджърът Елина трябваше да си тръгне.
 Survivor 7, размяната на участниците и новите тествания двете племена
Неочакваните обрати в Survivor 7

Какво следва в новия епизод на предаването

След напускането си тя беше посетител на Николаос Цитиридис в шоуто му. Там тя показа, че се усеща добре след напускането на риалитито и първото нещо, което е направила по-късно, е да хапне. Чак по-късно се е изкъпала усърдно.

Елина ще остане в историята на Survivor 7 като една от най-често номинираните участнички от съотборниците си. Тя съвсем непрекъснато беше застрашена от изпъждане. По думите на Елина членовете на племето ѝ не са я харесвали поради това, че са я считали за мощен и остроумен състезател, а и поради това, че е не е била част от другарските кръгове сред участниците, заформили се още преди началото на предаването.

Елина разкри още, че даже и след отпадането си остава покровител на племето " Воини " и се надява някой от него да е спечелилият на финала. Тя показа и че се е надявала да се състезава против Татяна, която е желала да подразни. По думите на Елина певицата просто не е сървайвър и това е главното причина да не я харесва изключително.

Отпадналата участничка сподели също, че след края на предаването доста ѝ се желае да опознае Божана, която към този момент вижда като една " детонация ". Но все пак претърпяно в Survivor 7 Елина няма да не помни и последния си двубой против Тино, който беше в действителност прочувствен и даже ги разплака.
 Survivor 7, Филип Буков, Марго Купър и фотографията ѝ без грим
Как наподобява Марго Купър от Survivor 7 от близко без грим

Нежна и естествена

Участието си в риалитито тя дефинира като почтено и счита, че е посочила себе си, такава, каквато е желала хората да я видят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР