Миналата седмица в Глобалната мрежа се появиха първите съобщения от

...
Миналата седмица в Глобалната мрежа се появиха първите съобщения от
Коментари Харесай

Apple потвърди критичния проблем с батериите на iPhone 8

Миналата седмица в Глобалната мрежа се появиха първите известия от притежатели на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които се оплакаха от издутите акумулаторни акумулатори.
Първоначално Apple не даваше никакви мнения по този мотив, тъй като това бяха единични случаи, само че откакто тайванските медии оповестиха за още няколко сходни случая, софтуерният колос реши да направи обществено изказване.



Apple публично удостовери казуса с батериите в iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които независимо се издуват и натискат екрана и другите съставни елементи в корпуса на устройството. Японски консуматор заяви, че закупеният от него флагман е имал издута батерия още в магазина, само че той забелязал това откакто смъкнал опаковката.



Очевидно е, че щом Apple признава съществуването на сериозен проблем в своите нови айфони, то в действителност нещо не е наред. Експертите схванаха, че батериите на новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus са създадени от компанията ATL (Amperex Technology Limited) , която до тогава произвеждаше самозапалващите се акумулаторни акумулатори за Samsung Galaxy Note 7, който в последна сметка бе спрян от произвеждане и конфискуван от пазара.



Представител на Apple разгласи, че компанията стартира огромно следствие на случая. Ако казусът се окаже сериозен, корпорацията може да понесе милиарди долари загуба, което ще се отрази върху имиджа на целия бранд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР