Миналата седмица стана ясно, че Арсенал са решили да уволнят

...
Миналата седмица стана ясно, че Арсенал са решили да уволнят
Коментари Харесай

Как Месут Йозил направи Арсенал да изглежат като глупаци

Миналата седмица стана ясно, че Арсенал са решили да уволнят Джери Кюи , който през последните 27 години облича костюма на Gunnersaurus - талисманът на клуба.
 Арсенал, Gunnersaurus и за какво клубът редуцира талисмана си
Когато коронавирусът ти отнеме достолепието

И талисманите могат да се трансфорат в тежест

И това като част от всеобщи съкращения, целящи да запазят финансовата непоклатимост на лондонския гранд. Разбира се, решението на Арсенал се стори неуместно освен на нас и почитателите на футбола, само че и на Месут Йозил.

Йозил досега не попада в сметките на Микел Артета и доста хора се нервират на обстоятелството, че не играе, само че продължава да взима заплата, която не е по никакъв начин дребна. Футболистът обаче за следващ път сподели, че не е за парите и предложи да заплаща заплатата на Джери, до момента в който е състезател на Арсенал.

на Окт 6, 2020 в 7:22 PDT

И с този си ход завоюва доста благосклонности и безусловно направи Арсенал да наподобяват смешни. На същото мнение е и Пол Мърсън . Пред Daily Star някогашният футболист на клуба споделя, че с помощта, която Йозил предложи на талисмана, е направил по този начин, че управниците на Арсенал да наподобяват като простаци.

" С уволняването на талисмана хората, които ръководят клуба, потвърдиха единствено какъв брой са егоистични и нездраво стъпили на земята. "

на Май 26, 2020 в 1:22 PDT

Мърсън споделя, че още когато той е играл за Арсенал Джери е носел костюма на талисмана и е забавлявал както почитателите на стадиона, по този начин и неговите деца. Пол Мърсън е заинтригуван от обстоятелството, че клубът заплати 45 милиона паунда, с цел да притегли Томас Партей от Атлетико Мадрид, само че не е намерил пари за талисмана.
 Месут Йозил, Пиърс Морган, Арсенал, намаляването на заплатите и за какво водещият атакува футболиста
Когато мислят Месут Йозил за изверг, а той в действителност не е

Тежките обвинявания на Пиърс Морган към футболиста

Още повече, че хипотетичната сума, която Партей прибира на седмица е в размер на 150 000 паунда. Според Мърсън са можели да му предложат 149 000 паунда и останалите да дадат на талисмана. Но това явно не се е случило, което го кара да си мисли, че моралните устои на клуба не са същите, написа Goal.com.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР