Миналата седмица стана ясна датата на излизане на Starfield, голямата

...
Миналата седмица стана ясна датата на излизане на Starfield, голямата
Коментари Харесай

Забавили премиерата на Starfield заради Cyberpunk 2077

Миналата седмица стана ясна датата на излизане на Starfield, огромната последваща игра на Bethesda и Microsoft. Това, което знаехме от репортажи до този миг беше, че заглавието би трябвало да се появи някъде напролет или първата част на годината, само че от последната вест, обвързвана с нея разбрахме, че това ще се случи септември. Има ли причина за това или поначало датата на излизане на Starfield поначало е била плаваща? Според Джордан Милър от VGC става дума за съзнателно закъснение. Това разкрива той, базирайки се на лични източници. Според неговата информация, шефовете на Microsoft просто не желали Starfield да претърпи фиаското на Cyberpunk 2077.

Разработката на играта на CD Projekt RED е сага с доста незнайни. Анонсирана през 2013, играта се създава съвсем 10 години, през които може единствено да спекулираме какво се е случило. Според разнообразни клюки работата по нея през годините е приемала разнообразни направления, почвана е от нулата, в това време разработчици са напускали CDPR, а с това и управлението на Cyberpunk 2077. В последна сметка тя излезе в едно счупено и съгласно мнозина незавършено положение, като доста от рекламирани с години характерности по този начин и не влизат в крайния артикул. А най-после CDPR упрекнаха тестващата компания, която е трябвало да оказва помощ в оправянето с техническите проблеми и QA екипите. И наподобява Microsoft са следили изкъсо обстановката тук.

„ Датата постоянно е била плаваща. Винаги е зависело от Bethesda и Тод Хауърд да отиде при тях (шефовете на Xbox) и да каже: „ ОК, дано го създадем “, изяснява Милър в епизод от подкаста си. „ Били са напълно наясно, че не желаят да вършат втори Cyberpunk. Това не можело да се случи, изключително с репутацията на Bethesda, за които игрите им да са счупени при излизането им не е извънредно “.

Звучи по този начин като че ли Фил Спенсър и компания са взели вярното решение. Очакванията към Starfield и Bethesda сигурно са високи, изключително на фона на Fallout 76, а дали през септември геймърите ще приказват за играта, като за „ нещо, което Cyberpunk трябваше да е “ или за „ втори Cyberpunk “ следва да разберем.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР