Миналата седмица имах среща-обяд с едно любимо момиче, което винаги

...
Миналата седмица имах среща-обяд с едно любимо момиче, което винаги
Коментари Харесай

“Rose”, едно прекрасно място, което ще ви спечели мигновено

Миналата седмица имах среща-обяд с едно обичано момиче, което постоянно ме кара да се усмихвам. Предложи ми да се забележим в едно от най-новите заведения в центъра на София, за чието разкриване имах покана, само че не съумях да уважа. Зарадвах се, че ще имам опция да го посетя персонално и да споделя с вас усещанията си.

Когато прекрачих вратите на “Rose ”, се развълнувах същински. Мястото е извънредно стилно и изискано; мигновено се пренесох отвън границите на България, което незабавно ме накара да се усещам специфична. Интериорът и детайлите са изчистени, без непотребни акценти и орнаменти. Всичко приказва за разкош и класа, само че не се плашете – не приказвам за по този начин известния по нашите ширини “лукс ”, а за същински, лишен от всякаква рекламация, като този, на който сме привикнали да се любуваме от списанията. Хареса ми методът, по който е уловена и непокътната светлината в пространствата, високите тавани и невероятните полилеи, които като че ли са се слели с естествената светлина в “Rose ”.

Трябва да призная, че се влюбих от пръв взор, а това не ми се е случвало от доста от дълго време. Това място е основано да впечатлява и покорява. Големите прозорци ти дават опция да се наслаждаваш на гледката на открито, без да губиш чувството си за фамилиарност на прекарването.

Менюто е деликатно подбрано с доста усет и отношение. В случай че обичате пилешко, ви предлагам да пробвате пилешката чорба от обедното меню или пилешкото филе с ризото от ечемик, макар че съгласно мен усетът на доматеното пюре беше една концепция по-натрапчив от желателното. Пастата с телешко и манатарки беше доста вкусна, както и браунито, което опитахме.В случай че съм ви заинтригувала, имам още една забавна детайлност. Цените в “Rose ” не са страховити, макар че ситуацията и мястото приказват за друго. Можете умерено да си позволите да отидете на обяд, а за какво не и на вечеря с обичаните си хора и да се насладите на същински изтънчена гурме конюнктура. Доколкото разбрах, кухнята работи до 22 ч., а по-късно мястото се трансформира в забавен привлекателен център на хората, които обичат хубавата музика и приятната атмосфера.

“Rose ” е на ул. „ Иван Вазов “ 3, на ъгъла с бул. „ Г.С. Раковски “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР