Миналата Коледа Златина Хаджипанайотова, която загуби съпруга си, започва битка

...
Миналата Коледа Златина Хаджипанайотова, която загуби съпруга си, започва битка
Коментари Харесай

Как Златина Хаджипанайотова извоюва пенсии за децата сираци?

Миналата Коледа Златина Хаджипанайотова, която загуби брачна половинка си, стартира борба в името на трите си деца.

Крайната цел бе всички деца-сираци у нас да получат поддръжка от страната без значение дали са цялостни сираци или имат по един жив родител и без значение на това какви са приходите на този родител.
Писмо до Дядо Коледа от една почернена българска майка Адв. Златина Хаджипанайотова желае от страната обикновено отношение за децата с един умрял родител
Тя докара делото си до сполучлив край – депутатите одобриха законови промени, които плануват помощи за всички деца с умрял родител.

В изявление за предаването „ Тази неделя” тя благодари особено на омбудсмана Мая Манолова , която придвижи плана до Народното събрание. Призна, че не е било елементарно да се пребори системата.

Доказахме, че има гражданско общество, разяснява Хаджипанайтова.
Валери Симеонов се изрече против майките на деца с увреждания, те желаят оставката му (ОБЗОР) Майките на деца споделят, че в случай че Валери Симеонов остане във властта, то значи обществото ни е болно
Относно изявлението на вицепремиера Валери Симеонов по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания тя разгласи, че се надява на следващия ден сутринта той самичък да си е подал оставката. Това е неприемливо държание за един вицепремиер, добави Златина Хаджипанайотова.

Вижте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР