Милуоки Бъкс записа 12-и последователен успех в Националната баскетболна лига

...
Милуоки Бъкс записа 12-и последователен успех в Националната баскетболна лига
Коментари Харесай

Милуоки загуби Янис, но постигна 12-а поредна победа в НБА

Милуоки Бъкс записа 12-и пореден триумф в Националната баскетболна лига (НБА), откакто се наложи над Чикаго Булс със 112:100 като посетител в следващ мач от постоянния сезон.

„ Елените “ дадоха ранна жертва в лицето на огромната си звезда Янис Адетокумбо, който напусна паркета с травма на китката. Въпреки това, гъркът влезе в историята на Бъкс, трансформирайки се в играча с най-вече асистенции за отбора. Все още не е ясно дали Адетокумбо, който е капитан на един от двата тима за „ Мача на звездите “, ще пътува за Солт Лейк Сити този уикенд .
Брук Лопес бе най-резултатен за Бъкс с върховите си през сезона 33 точки.
Най-резултатен за спечелилите бе Брук Лопес, който завърши с върховите за сезона 33 точки – центърът добави и седем битки, като приключи с 13/18 при стрелбата за две точки и 3/6 от тройката. С 22 се регистрира Джевон Картър, по 15 пункта осъществиха Джру Холидей и Ей Джей Грийн, а Грейсън Алън приключи с 10.

За Булс Никола Вучевич се регистрира с дабъл-дабъл – 22 точки и 16 битки. В отсъствието на Демар ДеРозан, Зак Лавийн вкара 18 пункта, с 16 приключи Патрик Уилямс, а 13 от пейката добави Дейлън Тери. За „ биковете “ това бе шеста поредна загуба в Лигата, най-лошата им серия от сезон 2020-21. Бъкс от своя страна изравниха най-дългата си победна поредност от 1982-а насам.

В подреждането на Източната конференция Милуоки е втори с баланс 41-17, на една победа от водача Бостън Селтикс. Чикаго е отвън плей-ин зоната с 26 победи и 33 загуби. За двата тима следва пауза за „ звездния “ уикенд, като НБА се завръща на 23 февруари, а Бъкс и Булс играят ден по-късно – „ елените “ одобряват Маями Хийт, до момента в който „ биковете “ са домакини на Бруклин Нетс.

Останалите резултати :

Минесота Тимбъруулвс – Вашингтон Уизардс 106:114

Финикс Сънс – Ел Ей Клипърс 107:116. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР