Мило Борисов, мажоритарен акционер в публичната компания Телематик Интерактив България

...
Мило Борисов, мажоритарен акционер в публичната компания Телематик Интерактив България
Коментари Харесай

Мило Борисов на официално посещение в централата на LaLiga в Мадрид

Мило Борисов, мажоритарен акционер в обществената компания Телематик Интерактив България АД, работеща под марката Palms Bet и спонсор на ПФК Левски, бе на публична тридневна аудиенция в централата на LaLiga в Мадрид. Организацията, в която членуват професионалните футболни клубове в Испания и Телематик Интерактив България АД са публични сътрудници от август 2022 година.

В първия ден от визитата си Мило Борисов усети атмосферата на стадион „ Сивитас Метрополитано “ в компанията на изпълнителния шеф на LaLiga – Оскар Майо, с който изгледа от трибуните успеха на Атлетико (Мадрид) с 3:0 над Валядолид.

На идващия ден бе посетен и митичния „ Сантяго Бернабеу “, както и музея на Реал Мадрид на стадиона. „ Храмът “ на клуба сега минава през стадий на реорганизация, след която ще се трансформира в едно от най-модерните спортни оборудване в Европа.

На финала господин Борисов се срещна от близко с работата и структурата на LaLiga в тяхната централа в Мадрид. Бяха презентирани благоприятни условия за съдействие и обмяна на опит в областта на дигитализацията на клубовете и образования на фрагменти от България в LaLiga Business school. По този мотив фондацията на Мило Борисов и неговата сестра, с която са и бизнес сътрудници, Роси МакКий - СПОРТ В БЪЛГАРИЯ, възнамерява да провежда семинар и конференция, взаимно с LaLiga през март в София. Фондацията е основана за да подкрепи развиването на професионалния спорт у нас, посредством поддръжка на обособени клубове и състезатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР