Милиони поданици на кралица Елизабет II може да бъдат задължени

...
Милиони поданици на кралица Елизабет II може да бъдат задължени
Коментари Харесай

Милиони хора над 50 години ще бъдат принудени да стоят вкъщи

Милиони жители на кралица Елизабет II може да бъдат задължени да останат по домовете си, с цел да се избегне наново блокиране. Това включват част от „ нуклеарните проекти “ на премиера Борис Джонсън след облекчение на ограниченията и последвалата вълна от случаи на ковид, заяви „ Дейли Мейл “, съобщи БГНЕС.

Преди дни Борис Джонсън разгласи, че стопира по-нататъшното облекчение на карантината поради влошаващата се обстановка с ковид в Англия. По време на конференция той разгласи, че в доста връзки има триумф в битката с ковид, само че той може да се върне и страната би трябвало да бъде готова за предприемане на фрапантни ограничения.

От 1 август множеството спортни центрове, боулинг клубове, зимни пързалки, казина и салони за хубост трябваше да възобновят работата си. Някои театри също възнамеряваха да стартират още веднъж да дават представления. Предвиждаше се да бъдат позволени и сватбите с 30 посетители, само че всички тези проекти бяха отсрочени. Изданието допуска, че министър председателят Джонсън и съветникът Риши Сунак са разискали разнообразни разновидности за попречване на следващото всеобщо блокиране на живота в страната, което може да спре евентуалното икономическо възобновяване. Според проектите, по-голям брой хора ще бъдат помолени да вземат участие в защитната стратегия въз основа на възрастта си или на избрани рискови фактори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР