Милиони левове пръснаха от Продължаваме промяната и Демократична България за

...
Милиони левове пръснаха от Продължаваме промяната и Демократична България за
Коментари Харесай

Сашо Дончев налял половин милион в кампанията на ПП-ДБ

Милиони левове пръснаха от " Продължаваме промяната " и " Демократична България " за предизборна акция. Въпреки това необикновен резултат нямаше, защото обединението загуби изборите от ГЕРБ с 2%, макар че преди този момент водачите й се биеха в гърдите, че ще завоюват с разлика.
 
Основен въпрос, на който по този начин и българските гласоподаватели не получиха отговор по време на акцията, беше от кое място са тези милиони, вложени в реклама на обединението.
 
Отговор на този въпрос до известна степен дават регистрите за обществените дарения към обединението.
Бърза информация демонстрира, че единствено предприемачът и притежател на " Оверагаз Инк. " Сашо Дончев налял половин милион лв. за акцията на обединението, оповестява ПИК.
 
Дончев е един от медиаторите в газа, които бяха върнати от " Продължаваме промяната " по време на ръководството им. Припомняме, че откакто отхвърлиха да заплащат на " Газпром " в рубли, държавното управление на Петков и Василев стартира да купува още веднъж съветски газ, само че през медиатори, един от които е и Сашо Дончев.

Сега предприемачът " връща услугата ", като превежда, и това по публични данни, половин милион за акцията на ПП-ДБ.
 
Така откакто прокуратурата и службите удариха криптопирамидата " Нексо ", новата коалиция си откри други великодушни спонсори, които да финансират акциите им.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР