Милиони футболни фенове по света очакват с нетърпение финала на

...
Милиони футболни фенове по света очакват с нетърпение финала на
Коментари Харесай

Джордан Хендерсън разказа за върховното преживяване да си на терена с Лео Меси

Милиони футболни почитатели по света чакат с неспокойствие финала на Шампионска лига сред Ливърпул и Тотнъм. Големият отсъстващ от дуела е... Лионел Меси. Миналата седмица капитанът на Барселона съобщи, че загубата от Ливърпул с 0:4 на " Анфийлд " му се е отразила доста зле. В първия дуел сред двата отбора на " Камп Ноу ", Меси беше брилянтен и подсигури победа на отбора си с два гола за триумфа с 3:0. Въпреки това, той не съумя да направи същото в реванша и изглеждаше шокиран, откакто тимът на Юрген Клоп реализира магичен поврат.

Това беше първият път, в който Джордан Хендерсън игра против Меси и в този момент халфът на Ливърпул описа за прекарването да се изправиш против един от най-великите футболисти на всички времена.

" Появих се на терена много рано, откакто Наби Кейта се контузи. Това беше първият път, в който бях на терен дружно с Лео Меси, ", показа Хендерсън пред " Дейли Мейл ".

" Не си мислиш " Боже, това е той ", само че няма подозрение, че е друго, когато го гледаш по тв приемника. Толкова е бърз. Като се сетя за свободния удар, който изпълнив първия мач с нас, към момента не мога да допускам, че вкара. Казвал съм ви какъв брой добър е Алисон Бекер, само че този изстрел в онази зона... Али нямаше по какъв начин да избави. Лео беше съвършен във всяко отношение ", добави той.

" Дали съм мислил да му желая фланелката? Не, в никакъв случай не съм го правил. Когато бях в Съндърланд, Рой Кийн ми сподели, че в случай че поискаш фланелката от някого, това значи, че се страхуваш от него. В последна сметка се прибрах с фланелката на Луис Суарес. Той е положително момче и ми я даде като жест, защото сме играли дружно в Ливърпул. Не знам какво е направил с моята ", приключи Хендерсън.
 Пике: Ако бяхме отстранили Ливърпул, щяхме да спечелим требъл
Пике: Ако бяхме отстранили Ливърпул, щяхме да спечелим требъл

" Това е чувството ми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР