Милиони домакинства във Великобритания са на прага на тежка зима:

...
Милиони домакинства във Великобритания са на прага на тежка зима:
Коментари Харесай

Високите цени на газа във Великобритания изправят пред изпитание милиони домакинства

Милиони семейства във Англия са на прага на тежка зима: жителите чакат нарастване на сметките с над 400 паунда, откакто газовата рецесия в страната предизвиква срив на цените по веригата на други снабдители, написа " Дейли Мейл ".

Енергийният наблюдаващ Ofgem дефинира обстановката като „ невиждана “ и удостовери, че сметките ще се покачат в допълнение.

Мрачното предизвестие пристигна, когато стана ясно, че има проблеми с доставките на храни до огромните вериги хипермаркети поради дефицита на водачи и служащи във фермите.

„ Притеснението ни е, че фотосите на празни лавици ще наподобяват още по-лошо до Коледа ", сподели Андрю Улфенден от Tesco.

Дванадесет индустриални групи, ръководени от Националния съюз на земеделските производители, предвидиха, че ситуацията ще се утежни без нов визов режим за набиране на задгранични служащи.

Заради високата цена на газа до момента девет снабдители са банкрутирали тази година, засягайки към 1,9 милиона жилища.

Адам Скорър от благотворителната организация National Energy Action съобщи, че е неотложно да се защитят потребителите и семействата с ниски приходи от покачването на цените. „ Ограничението на вредите е приоритет за множеството клиенти сега “, добави той.
Търговският орган, който съставлява снабдители, Energy UK, съобщи, че държавното управление и регулаторите са били предизвестени преди две години, че пазарът е уязвим.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР