Милионерският син Християн Гущеров, който преди две седмици бе арестуван

...
Милионерският син Християн Гущеров, който преди две седмици бе арестуван
Коментари Харесай

Християн Гущеров е с две обвинения

Милионерският наследник Християн Гущеров, който преди две седмици бе задържан от служители на реда в 6-о РПУ в столичния жк "Бояна ", откакто мъртвопиян блъсна патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи с мощния си джип "Мерцедес " GL, рискува да влезе в пандиза за 2 години, в случай че обвиняванията против него устоят в съда, написа в. "Уикенд ".

29-годишният наследник на тогавашния осигурителен необут и ексдепутат Добромир Гущеров е с две повдигнати обвинявания от Софийска градска прокуратура. Той ще дава отговор за безчинство с особена смелост, както и за отвод да се подчини на полицейско предписание.

И двете обвинявания не плануват затвор непременно, само че събрани вкупом могат да му докарат пандиз за 2 години.

"Шофьорската му брошура е отнета за неопределен срок, той може да остане без документи за дееспособен лидер за период от 2 до 5 години. ", признават от Софийска районна прокуратура. Той ще би трябвало да заплати и вредите по блъснатата патрулка - към 1100 лв..

Обвинението против Гущеров-младши може да мине по бързо наказателно произвеждане и по този метод той да избегне пандиза.

Със сигурност обаче милионерският наследник би трябвало да се признае за отговорен и да подписа съглашение с прокуратурата. "При това състояние ще му дадат пробация и при последващо сходно нарушение той ще влезе в пандиза ", обясниха осведомени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР