Милионерската наследница имаше доста отчаян вид. Несресана, с подпухнали очи

...
Милионерската наследница имаше доста отчаян вид. Несресана, с подпухнали очи
Коментари Харесай

Това Обяснява Всичко. Ето Защо Ели Гигова Изчезна От Публичното Пространство, Ще Ви Потресе. За Всеобщ Шок Милионерската Наследница Е

Милионерската наследница имаше много обезверен тип. Несресана, с подпухнали очи и наметнала дебело кожено палто за 5 бона, някогашната журналистка вървеше намръщена след баща си. Семейство Гигови препълниха количката и заплатиха над 200 лева на касата, само че среднощният пазар не развесели Ели.

От обкръжението на хубавица издадоха, че е в тотална меланхолия, тъй като кара 36 години, а към момента не е основала семейство, живее с майка си и татко си и даже няма гадже. Именно това отчайвало брюнетката, тъй като доста от приятелките й към този момент имат огромни деца, написа седмичник.

„ Образована, интелигентна, стройна, от положително семейство, само че без шанс в любовта ”, по този начин разказват Ели Гигова приятелите й. Преди по-малко от година щерката на оръжейния необут се похвали с следващата си тапия за висше обучение. Тя приключи Колежа по интернационалните и публични въпроси към Университета „ Колумбия ” в Ню Йорк, написа Пик. В едно от най-престижните образователни заведения в Америка Гигова се обучаваше в продължение на година и половина, само че даже и там не съумяла да срещне мъж, който да й завърти главата. Затова хубавата Елена се върна още веднъж при мама и тате в София. Единствено кучето й порода йоркшир я теши в самотните нощи и запълва празната й спалня.

Близките до депресираната красавица настояват, че Ели съжалява дето е изпуснала толкоз мъже и сега седи сама с покоите на татко си в „ Бояна ”. „ Много желае към този момент да има семейство и дете, само че то не става, когато пожелаеш. Заради това доста се депресира и само кучето я утешава ”.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР