Милионер напусна жена си и децата заради украинска бежанка52-годишният милионер

...
Милионер напусна жена си и децата заради украинска бежанка52-годишният милионер
Коментари Харесай

Милионер напусна жена си и децата заради украинска бежанка

Милионер напусна жена си и децата поради украинска бежанка

52-годишният милионер от Англия Хокън Оверли от Съри е напусна жена си поради украинска бежанка. Той е някогашен началник на на една от най-критикуваните във Англия компании за бързи кредита Wonga.

52-годишният милионер Хокон Овърли почнал спекулация с дамата, откакто тя пристигнала в фамилния дом в Съри след съветската инвазия.

Седмици по-рано той е лобирал пред Борис Джонсън и вътрешния министър Прити Пател да обезпечат виза на дамата и да ускорят процеса на довеждане на дамата във Англия, съгласно The ​​Sun.

Предприемачът напуща жена си и се мести да живее при любовницата си, оповестява изданието. Роденият в Норвегия господин Оверли, който има тапия по стопанска система от университета в Дърам, направи парите си в взрива на dot-com, откакто основа онлайн борсовия медиатор Self Trade през 1997 година, като го продаде за повече от £900 милиона през 2000 година

Той попадна под прицела на управляващите през 2018 година, откакто беше мощно подложен на критика за това, че отпуска заеми на хора, които в никакъв случай не биха могли да изплатят заемите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР