Милиардерът Джей Зи навлиза в бързо разрастващия се бизнес с

...
Милиардерът Джей Зи навлиза в бързо разрастващия се бизнес с
Коментари Харесай

Джей Зи влиза в бизнеса с марихуана

Милиардерът Джей Зи навлиза в бързо разрастващия се бизнес с канабис, поемайки ролята на пълководец в калифорнийската компания Caliva, оповестява " Ройтерс ".

Частната компания Caliva, учредена в Сан Хосе през 2015 година, разгласи във вторник, че Джей Зи е станал част от дълготрайно партньорство, в което той ще се концентрира върху обсега и креативната тенденция на марката.

Рапърът, чиято официална служба в Caliva ще е основен пълководец на марката, ще продължи и напъните си в услуга на обществената правдивост, като усили професионалните образования на някогашни пандизчии и насърчи качеството и справедливостта в развиването на законното произвеждане на марихуана, се споделя още в изказването на компанията.

" Искаме да създадем нещо изумително, да се забавляваме, до момента в който го вършим, да сторим положително и да притеглим още хора по пътя ", разяснява рапърът в свое известие.

По-рано тази година Джей Зи оказа помощ за учредяването на органзиация за престъпна правдивост на име Reform Alliance, чиято цел е да извади 1 млн. американци от пандизите и от условни присъди в идващите пет години.

49-годишният Джей Зи, който е женен за R&B изпълнителката Бионсе, бе разгласен от списание " Форбс " през юни за първия хип-хоп актьор, трансформирал се в милиардер, с помощта на вложенията си в облекло, шампанско, услугата за транспорт Uber и личната си развлекателна компания Roc Nation.

Той е най-новата звезда, която влиза в бизнеса с марихуана, откакто използването й бе легализирана в 11 американски щата, измежду които и Калифорния.

Рапърът Снуп Дог има лична марка на име Leafs by Snoop, а през 2016 година актрисата Упи Голдбърг сътвори линия от лекарства с марихуана, които облекчават менструални болки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР