Милиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и съпругата му

...
Милиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и съпругата му
Коментари Харесай

Бил и Мелинда Гейтс се развеждат след 27 години брак

Милиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и брачната половинка му Мелинда оповестиха, че са решили да се разведат след 27-годишен брак , предадоха международните организации, представени от NOVA.

"След дълбоки размишления и доста старания по нашата връзка, ние взехме решението да сложим завършек на нашия брак ", написаха в Туитър настрана двамата съпрузи.

"През последните 27 години ние отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, с цел да помогне на всички хора да водят здравословен и работлив живот ", се споделя още в изказването.

— Bill Gates (@BillGates)
"Продължаваме да имаме вяра в тази задача и ще продължим нашата работа дружно във фондацията, само че към този момент не имаме вяра, че можем да вървим напред като двойка в този стадий от нашия живот ", се добавя още в текста.
 image2_16x9.png Сезонът на Телеца е глътка пресен въздух за отмора и романтика: какво да чака всяка зодия На фокус
Бил и Мелинда Гейтс молят да се резервира правото на персонално пространство, на тях двамата и на цялото им семейство в този момент, когато те навлизат в нов живот.

Миналата година Бил Гейтс, който в предишното беше най-богатият мъж на света, сподели, че се отдръпва от борда на Майкрософт, с цел да се концентрира върху филантропията. Гейтс беше отпред на Майкрософт до 2000 година и след това последователно понижи уговорката си в компанията, която съоснова с Пол Алън през 1975 година Той беше ръководител на борда до 2014 година, след което остана негов член до 2020 година

 Бил Мелинда Гейтс Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР