Милена Иванова – Еа е нумеролог, шамбала лечител, сертифициран ангелски

...
Милена Иванова – Еа е нумеролог, шамбала лечител, сертифициран ангелски
Коментари Харесай

Нумерология: Нашите слънчеви числа


Милена Иванова – Еа е нумеролог, шамбала врач, сертифициран благ терапевт, фъншуй специалист и експерт по личностно развиване. Завършила е езотерична нумерологична логика на психиката в Русия. Десет години специализира в региона на личностното развиване и сертифицира ангелска терапия при Дорий Върчу. Автор е на многочислени публикации и дневни нумерологични прогнози за най-четените уеб сайтове у нас. Води ТВ графа и взе участие в разнообразни телевизионни излъчвания. Помага в самостоятелни и групови сесии. Води нумерологични образования, курсове и семинари. В книгата „ Номерология на триумфа “ тя събира десетгодишната си работа в региона. 


Милена Иванова
Освен астрологичен безоблачен знак всеки от нас има нумерологично слънчево число. Съберете месеца и деня на раждане и сведете получения общ брой до едноцифрено число.
Пример: Ако сте родени на 15 май, съберете 5 (май е петият месец от годината) и 15. Сборът е еднакъв на 20, което се свежда до 2 (2+0=2).
Ако сте родени на 23 ноември, съберете 11 (за месеца) и 23. Сборът е еднакъв на 34. За да получим едноцифрено число, събираме 3+4=7. Вашето слънчево число е 7!
Ето какво да чакаме през юли съгласно слънчевото ни число.
Слънчево число 1
Личният ви месец е под цифрата 1, а персоналната ви година - под цифрата 3. Това е време на динамичност и храброст, с цел да започнете нещо ново. Неволите от предишния месец ще изчезнат и ще се почувствате на гребена на вълната. Сега сте по-оригинални и изобретателни в сравнение с по всяко друго време на тази година. Може да почувствате предпочитание да пишете, да рисувате или да се изразявате по различен креативен метод. Ако ви изскочи предизвикателство, наложително го приемете. 


Мнозина от вас, които са в персонална година 3, най-сетне могат да се измъкнат от досегашните непримирими модели, на които служат. Някои могат да създадат промени в кариерата си или да стартират личен бизнес. Но нищо не правете безогледно – без значение дали става въпрос за кариера, пари или партньорство. Ако към момента нямате обичан до себе си, е допустимо да срещнете човек, само че връзката, въпреки и буйна, може да не е трайна. Предупреждение за най-ентусиазираните: не се хвалете за вашите проекти и постижения; може да се получи противоположен резултат.
Слънчево число 2
Личният ви месец е под цифрата 2, а персоналната ви година - под цифрата 4. Внимавайте в  връзките с хората във вашата работна среда. Бъдете загрижени за техните потребности. Вероятно ще бъдете призовани да разрешите спор сред някои от тези хора. Тъй като сте по-чувствителни, ще съумеете да разберете същинската причина за разногласието. Вашият триумф в тази роля ще окаже въздействие върху вашето бъдеще.



Вашата нараснала сензитивност може да ви сътвори компликации на работното място, само че ще ви оказва помощ в други области. Ако отидете на музикално събитие, то би било доста лечебно за вас. Добре е да се поглезите се с масаж, спорт, режим на хранене, или да отидете известно време на море или до океана, в планината или в гората. Слънчево число 3
Личният ви месец е под цифрата 3, а персоналната ви година - под цифрата 5. Внимавайте с парите. Ще се наложи да плащате сметки и заеми, по тази причина следете и разпределяйте деликатно финансите си. Ако сте обмисляли да промените работната си среда с по-добра, в този момент е моментът да го извършите. Промяна в кариерата също е допустима.



Има наклонност да бъдете разпръснати и малко безотговорни. Вашата домашна среда се трансформира в източник на безпокойствие и може да се наложи да приложите ирационално държание. Може да се свържете със остарели другари и родственици, с които не сте били в контакт известно време. Емоционалното ви положение е малко комплицирано този месец, което ви кара да сте мрачни. Опитайте се да поддържате равновесие. Не вземайте живота прекомерно на съществено и в случай че е допустимо, отделете време за отмора.
Слънчево число 4
Личният ви месец е под цифрата 4, а персоналната ви година - под цифрата 6. Бъдете съществени към вашите отговорности и обещания, поемете отговорност вкъщи, в работата и в обществото. Бъдете търпеливи и обръщайте внимание на детайлностите. Организирайте персоналния си живот и кариерата си.



Завържете изпуснатите краища. Започнете планове, които ще подобрят живота ви, като ремонт на къщата или развъждане на растения. Някой в кръга ви от другари и родственици може да се нуждае от помощ в този момент. Възможност за триумф в работата, в случай че се фокусирате върху правните въпроси. Дисциплината и усилието са основните думи за вас този месец.  Слънчево число 5
Личният ви месец е под цифрата 5, а персоналната ви година - под цифрата 7. Това е време на непредвидени събития. Бъдете гъвкави. Нека старите концепции и канони си отидат в този момент, тъй като няма да ви бъдат потребни. Това е време на необикновен напредък, душевен и нравствен, само че би трябвало да му позволите да се случи. Ще получите значима информация, която може да промени старите ви разбирания за живота или хората. Обстоятелствата към вас се трансформират. Пътуването е допустимо и удобно този месец. Внезапен телефонен диалог може да ви води напряко в самолета на идващия ден.


Междувременно се чувствате разпръснати и неспокойни и желаете да избегнете натрапчивите елементи на живота. Носете се по течението; отговорите ще изплуват сами. Не се опитвайте да контролирате прекалено много събитията. Умът ви ще бъде изострен и бързо ще разчете същността на новата информация, която получавате. Също по този начин ще бъдете изобретателни и изобретателни. Този месец освобождава вашата по-дива страна, изключително когато става въпрос за вашия обществен живот и любовна връзка. Не бъдете самоуверени и безотговорни. Контролът над себе си е ключът към триумфа ви! Слънчево число 6
Личният ви месец е под цифрата 6, а персоналната ви година - под цифрата 8. Това е чудесно време за бизнес и финансови каузи. Уважението и признанието за предишните старания евентуално ще бъдат последвани от финансова облага или покачване. Вие сте в положение да поискате и да получите това, което смятате, че ви е дължимо. Може обаче да откриете, че не успявате да сте дипломатични. Това е най-голямото ви предизвикателство през този месец.



Вашите отговорности се усилват евентуално вследствие на покачване. Семейните каузи, другарството и романтиката обаче остават на напред във времето и са възнаграждаващи и изцеляващи. Може да пожертвате част от времето и силата си за нуждаещ се или болен човек. Искате да сте непрестанно до своите близки, само че не би трябвало да ги задушавате с любовта си. Те имат лични вероятности и темпове на напредък. Втората част от месеца ще ви донесе промени, които пораждат от инцидентна среща. Неочаквано пътешестване също е допустимо през юли.
Слънчево число 7Личният ви месец е под цифрата 7, а персоналната ви година – под цифрата 9. Това е време за просветление. Започвате да осъзнавате величината на дълбоките вътрешни промени, които се случват с вас, и това ви изпълва със боязън и неспокойствие. Знаете, че е пристигнало времето да се изправите пред значими решения, които ще обиден живота ви, както и живота на околните до вас.



Страхът ви се основава на вашата колебливост и некадърност да разберете дали това, което желаете да извършите, е вярно. Вашето неспокойствие идва от знанието, че най-малко нещо се случва. В тази обстановка ключът е да изберете какво е вярно. Разчитайте на сърцето и интуицията си и вярвайте в себе си и Твореца си. Вашата кариера и финанси не са цели този месец, в случай че не се отнасят до проектите за бъдещето. Това е време да се подготвите в дълготраен проект, а не с цел да постигнете незабавни награди. Слънчево число 8
Личният ви месец е под цифрата 8, а персоналната ви година - под цифрата 1. Кариерата и финансите ще са приоритет. Работете крепко и умно. Комбинирайте деловитост и визия. Не е време да седнете и да се взирате в космоса, а да стъпите крепко на краката си, да държите очите си отворени и да се въздържате от ненужни опасности. Всички въпроси, свързани с парите, би трябвало да се обмислят с най-голяма грижа.



И въпреки всичко този месец е награждаващ и възможностите ви за триумф са огромни. Ако сте мъдри и внимателни, може доста да увеличите салдото в банковата си сметка. Девет от 10 души в 8-и персонален  месец, комбиниран с 1-ва персонална година, усъвършенстват финансовото си състояние. Този месец ще ви донесе мощни страсти в персоналните връзки. Възможно е някой да се опита да ви употребява, което ще ви разочарова и ще страдате известно време. Ако не сте сантиментално ангажирани, работата ще ви срещне със специфичен човек. Слънчево число 9
Личният ви месец е под цифрата 9, а персоналната ви година - под цифрата 2. Този интервал ще е прочувствен и придирчив към вас. Това е месец, през който да приключите остарели взаимоотношения или работа. Връзките, които са проблематични, може да бъдат прекратени. Препоръчително е да избягвате спорове. Работете върху проблемите безшумно и търпеливо. Периодът е отличен да погледнете във вътрешността в себе си и да разберете личните си потребности и стремежи. Освободете се от всичко, което сте надраснали, в това число хора, обстановки, предмети - всичко, което към този момент не е за вас. Време е да изпразните „ чашата ”, с цел да извършите място за новото.

Това е временен интервал и евентуално ще чувствате дълбоки страсти, носталгия, потиснатост, безсилие. Но всичко е за положително. На надълбоко персонално равнище се прави разчистване и излекуване. Не сте напълно съзнателни за всичко, което се случва, може да не разбирате изцяло себе си и няма да сте в положение да изразявате възприятията си пред другите. Но си дайте време и доста проблеми ще ви бъдат разкрити. Може да се появи опция да участвате в добра идея, това ще ви стабилизира и ще ви зареди с вътрешна мощ. Това е положително време за финансите ви. Може да получите пари ненадейно. Това е месец, който изисква баланс: чувствате се прочувствени, само че в случай че се отдадете прекалено много на личните си усеща, изключително на самосъжалението, ще пострадате. Добре е да останете уравновесени сред вашите лични потребности и тези на другите. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР