Милата и чаровна Алекс Сърчаджиева, по която реално никога не

...
Милата и чаровна Алекс Сърчаджиева, по която реално никога не
Коментари Харесай

Българи зад граница нарекоха Алекс Сърчаджиева двулична селянка

Милата и чаровна Алекс Сърчаджиева, по която действително в никакъв случай не е имало хейт (и то разбираемо), през днешния ден не знае на кой свят е и къде се намира. Причината е, че актрисата бе безусловно засипана с ненавист и обиди, освен това от българи, от нейната аудитория. Само че българи, живеещи в чужбина и в частност в Англия, написа Kluki.bg.

Повод за абсурда и избухналия протест против Сърчаджиева, е обявлението й, че ще изнесе на лондонска сцена своя моноспектакъл. Знаем, че представлението на Алекс постоянно се е котирало чудесно у нас, а публиката плаче и се смее дружно с нея, тъй като в постановката тя споделя истините от живота си - и за татко си, и за Пепа Николова, и за Иван Ласкин, и за всичко, касаещо това, което хората не виждат извън.

Българите в Лондон обаче изригнаха и непосредствено напъдиха актрисата с викове, че няма да й стъпят на театрото. Гневът им е подбуден от изявление на Сърчаджиева, в което тя твърдо защитаваше тезата, че българи, които не живеят у нас и не заплащат налози тук, нямат право да гласоподават и да дефинират ориста ни.

" Я марш отсам, ма! Нали нямахме право да гласуваме, нали не сме плащали пари в България, а ти идваш тук да ни цоцаш и да ядеш нашите пари. Двулична селянка! Продаваш си билетчетата по 20 паунда и чакаш да си напълниш гушата от нас. Е, няма да стане, обирай си крушите! ", гневят се всеобщо родни емигранти в Англия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР