Милано. В Милано 60-метрова жилищна сграда с формата на кораб,

...
Милано. В Милано 60-метрова жилищна сграда с формата на кораб,
Коментари Харесай

NTD: Емблематична 60-метрова сграда в Милано изгоря за няколко часа

Милано. В Милано 60-метрова жилищна постройка с формата на транспортен съд, издигната преди към десетина години като част от план за развиването на града, изгоря единствено за няколко часа. Алуминиевото „ платно “ на покрива на постройката падна на части, като огънят унищожи и колите, паркирани покрай постройката. За благополучие живущите бяха евакуирани в точния момент, оповестява малкия екран NTD , като добавя, че аргументите за случая се проверяват.

„ 20 етажа, обхванати от пламъци - това са фрагменти от Милано, където в неделя изгоря жилищна многоетажна постройка. 20 коли, паркирани наоколо, също се трансфораха в пепел. Пожарът е почнал на горните етажи на постройката “, съобщи малкия екран.

Кметът на Милано сподели, че при случая няма потърпевши или починали, към 50 живущи са евакуирани „ в точния момент “. Те са настанени в хотел.

Огънят е бушувал в продължение на часове, пожарникарите са съумели да го потушат едвам сутринта. Фасадата е съвсем изцяло изпепелена - макар че съгласно живущите панелите й би трябвало да са били огнеупорни. Самата структура обаче е постоянна - пожарникарите твърдят, че няма опасност от сриването й.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР