Милан спечели домакинството си на Кротоне в пореден мач, който

...
Милан спечели домакинството си на Кротоне в пореден мач, който
Коментари Харесай

Милан би Кротоне минимално, росонерите с куп пропуски

Милан завоюва семейството си на Кротоне в следващ мач, който " росонерите " не съумяха да затворят надалеч преди последния съдийски сигнал, въпреки че имаха задоволително благоприятни условия да го създадат.

Футболистите на Дженаро Гатузо въпреки всичко стигнаха до минималното 1:0 над борещия се за оцеляване Кротоне, за който българският национал Александър Тонев не игра.

Играчите на Милан преобладаваха през целия мач, сътвориха задоволително рискове пред вратата на противника, а също по този начин имаха и смазващо преимущество във владеенето на топката, само че трябваше да се отдръпват на отмора при нулево тъждество.

То бе много нелогично, имайки поради, че Чалханоглу заплаши вратаря Кордас, който избави, а същото се случи и с удар на Билия. Малко преди края на първата част Сусо пък нацели гредата, а Бонавентура в последните секунди направи пропуск с глава на метри от вратата.

Логиката спечелва десетина минута след началото на второто полувреме.

При центриране на Чалханоглу от корнер Кордас мазета неприятно топката, която попадна в Бонучи, с цел да може бранителят да вкара първия си гол с екипа на " росонерите " - 1:0.

До края на срещата домакините можеха да стигнат и до второ попадение, което обаче по този начин и не падна.

 Снимка 332500
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР