Милан постигна изключително важна победа в битката си за титлата

...
Милан постигна изключително важна победа в битката си за титлата
Коментари Харесай

Милан победи Наполи и поведе в Серия А

Милан реализира извънредно значима победа в борбата си за купата в Италия, откакто завоюва гостуването си на своя директен съперник Наполи с 1:0 в конфликта от 28-ия кръг на Серия " А ". В воин за „ росонерите “ още веднъж се трансформира Оливие Жиру, който след двата гола против Интер този път вкара първото си попадение с екипа на „ Дявола “ отвън Милано, оказало се победно и в този основен дуел. Така неговият отбор си върна за домакинската загуба с 0:1 от „ партенопеите “ и в същото време за първи път от 1981-а насам завоюва две следващи турнирни визити в Неапол.

Тимът на Стефано Пиоли имаше предимство в огромна част от дуела и справедливо се поздрави с триумфа. В класирането Милан има 60 точки, с две повече от Интер, който е с мач по-малко. Наполи остава на третата позиция с 57 точки, с 4 повече от Ювентус.

В идващия кръг Милан приема Емполи, до момента в който хората на Лучано Спалети имат тежко посещение на Верона, който предишния сезон ги лиши от присъединяване в Шампионска лига след 1:1 в последния кръг. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР