Милан иска Рафаел Леао да вземе решение относно плановете си

...
Милан иска Рафаел Леао да вземе решение относно плановете си
Коментари Харесай

Милан иска да реши въпроса с договора на Рафаел Леао до две седмици

Милан желае Рафаел Леао да вземе решение по отношение на проектите си за бъдещето в близко бъдеще. Договорът на крилото с италианския клуб е до лятото на 2024 година.

" Росонерите " имат намерение да удължат съглашението, макар отхвърли на играча. Но в това време клубът желае да реализира сигурност по този въпрос допустимо най-скоро. Ако договорът не бъде възобновен, Милан ще продаде играча през летния трансферен прозорец.

Като условия по новия контракт Леао изисква заплата от 7 милиона евро на година, бонус за преданост, а също по този начин желае Милан да заплати на Спортинг 16 милиона евро - Рафаел беше санкциониран с тази сума за едностранно преустановяване на контракта с лисабонския клуб.

Клубът предлага на крилото по-ниска заплата, само че тази сума, до момента в който Рафаел към момента може да стане най-добре платеният състезател в тима. Колкото до санкцията, няма контакти сред Милан и Спортинг по този въпрос.

Самият състезател желае да остане в Милан. Според " La Gazzetta dello Sport ", в случай че всичко зависеше от играча и клуба, договорът към този момент щеше да е продължен. В договорката обаче вземат участие доста хора от обкръжението на Рафаел, в това число сътрудникът му и членове на фамилията му. Техните проекти за бъдещето на Лeaо са разнообразни. Услугите на играча са предлагани на няколко европейски клуба, само че към момента не е получен отговор.
 Масова чистка следва в Милан
Масова чистка следва в Милан

Очаква се огромен брой играчи да изоставен италианския първенец след края на кампанията

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР