Микаела - поредната участничка, която напусна романтичното риалити Ергенът, заяви

...
Микаела - поредната участничка, която напусна романтичното риалити Ергенът, заяви
Коментари Харесай

Хубавата Микаела с разтърсващи разкрития за театралното шоу `Ергенът`: Зрителите са в потрес!

Микаела - следващата участничка, която напусна сантименталното риалити " Ергенът ", съобщи безапелационно, че ситуацията в предаването е доста спектакъл и малко майсторство.

Безспорната фаворитка на феновете на шоуто не получи последната роза на огромния полуфинал на шоуто. Въпреки че доста от тях имаха вяра, че таман нея Евгени ще избере, пианистът въпреки всичко реши да я отпрати от имението на любовта. 

Независимо, че си отиде обаче, почитателите на формата показаха точно нея за своя любимка и за най-достойната дама от всички участнички. Микаела не влезе нито един път в спор, с което и да било от останалите девойки, борещи се за сърцето на Евгени. Нито за миг тя не показва и надменно държание сходно на някои други участнички в предаването.

" Разбрах, че ще се плува в бурни води незабавно след втория коктейл. Точно тогава, измежду женска олелия и звук от дантела се роди и първият девиз: " В обич и във война няма правила ". Това пък донесе " Двоен стандарт ", пулсиращи вени, надменност непременно. Всъщност доста спектакъл и малко майсторство... Липсваше ни това положителното, женското, дето можеше да озари и душата на бандит. Късмет, че бяхме " статистките ", с цел да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което животворен сок не течеше.

Не е моя тази борба. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е обич, към себе си и към хората.

Скъпи хора, през днешния ден напущам като победител. Нека войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни крепости...докато в действителност всички търсят себе си. Как се води борба от фанатични герои за фанатични дела? Без позор от хората и боязън от Бога. Мили мои, не всичко е непременно! ", написа нежната Микаела в профила си в Инстаграм.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР