Мик Джагър записа новото си парче Eazy Sleazy“ с бившия

...
Мик Джагър записа новото си парче Eazy Sleazy“ с бившия
Коментари Харесай

Мик Джагър отбеляза края на локдауна с нова песен

Мик Джагър записа новото си парче „ Eazy Sleazy “ с някогашния барабанист на „ Нирвана ” Дейв Грол. Фронтменът на именитите „ Ролинг Стоунс ” описа в YouTube за новата ария, записана с Дейв Грол и продуцирана от Мат Клифорд /продуцент на групата „ Foo Fighters ”, чиито солист е Грол/.

Джагър показа с почитателите, че   " това е ария, която написах във връзка края на блокирането, с малко нужен оптимизъм. Благодаря на Дейв Грол за съпровода на барабани, бас и китара - беше доста занимателно да работя с него. Надявам се всички да се насладите на „ Eazy Sleazy ”.

" Ролинг Стоунс " трябваше да прекара 2020 година по турнета, само че поради пандемията от ковид, те бяха анулирани. Въпреки това, миналия април, групата пусна песента " Living in a Ghost Town ", която беше първата им лична ария от 2012 година насам.

Дейв Грол предсказа, че парчето ще е " песента на лятото ", добавяйки: " Трудно е да се изрази с думи какво значи записването на тази ария със сър Мик Джагър. За мен това беше повече от сбъдната фантазия! Точно, когато си помислих, че животът ми не може да стане по-шантав… А това ще е песента на лятото, без подозрение! ”/БГНЕС

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР