Михаела Маринова призна, че адски силно обича въпросния господин Невъзможна

...
Михаела Маринова призна, че адски силно обича въпросния господин Невъзможна
Коментари Харесай

Драма: Невъзможна любов с женен мъж съсипа тази певица

Михаела Маринова призна, че пъклен мощно обича въпросния господин

Невъзможна обич с тайнствен мъж унищожава Михаела Маринова. Младата певица призна за това обществено, като очевидно има потребност да излее душата си и не се интересува кой и дали ще я съди. Мишето описа, че е срещнала човек, който е трансформирал живота й и нея самата. С него тя разкрила себе си и станала по-добрата версия на Михаела.

За злощастие обаче любовта им била невъзможна и тя се опитвала да преодолее възприятията си, само че към този момент без триумф.

" Обичам го, ужасно мощно го обичам. Срещнахме се и възприятията пламнаха незабавно, на мига. Но времето, в което ориста ни събра, не е нашето. Не можем да сме дружно и това ми тежи, убива ме. Не мога и знам, че няма да спра да го обичам. И не желая да спирам ", признава Маринова.

Близки до нея източници шушукат, че любовта й е невъзможна, заради единствената разумна причина - въпросният мъж е фамилен и няма да изостави фамилията си. Какво ще стане отсега нататък, единствено Бог знае, само че Михаела описа, че е имала и проблем с паник офанзиви, от които към момента се пробва да се отърве напълно.

Колкото за предходната си връзка с футболиста Александър Дюлгеров, тя сподели, че той е доста добър човек, само че не са си паснали като характери и като цели и визии за живота в оня миг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР