Миенето на зъбите е навик и обикновено човек не се

...
Миенето на зъбите е навик и обикновено човек не се
Коментари Харесай

ГРЕШКИТЕ, които повечето от нас допускат докато мият зъбите си

Миенето на зъбите е табиет и нормално човек не се замисля изключително, държейки четката в ръка. Често обаче позволяваме неточности, които могат съществено да навредят на зъбното здраве.
Ето ги и тях:
Миене на зъбите с неправилната четка
Много е значимо, когато купувате четка, да се съобразите на първо време с размера на вашата уста. Звучи малко необичайно, само че точно от това зависи какъв брой добре ще съумеете да почистите зъбите. Дръжката на самата четка би трябвало да ви е в действителност комфортна, тъй че да не се замисляте за захвата, до момента в който изпълнявате водния обред, обвързван с оралната хигиена.
 Ако вършиме това всеки ден, зъбите ви ще бъдат искрящо бели Ако вършиме това всеки ден, зъбите ви ще бъдат искрящо бели
Кой не мечтае за бели зъби като на телевизионна звезда? Не си мислете обаче, че единствено богатите и известни хора могат да си позволяв...
Използване на невисок клас четка
Това е втора груба неточност, която болшинството позволява. Тук става въпрос най-много за самите власинки. На пазара се оферират разнородни модели четки, измежду които имаме опция да избираме.

Правилната неотстъпчивост на власинките е главното нещо, с което да се съобразим, до момента в който я купуваме. Власинките не трябва да са нито прекомерно меки, нито прекомерно тънки. Меките не съумяват да отстранен пълноценно плаката, до момента в който твърдите е допустимо да наранят самия венец.
Рядко миене на зъби
 8 неточности в денталната грижа, които вредят на зъбите 8 неточности в денталната грижа, които вредят на зъбите
Над 2 милиарда души в международен мащаб страдат от развалени зъби. Голяма част от хората вършат ежедневни неточности по отношение на грижата за зъбите...
Важно е зъбите да се мият три пъти дневно, само че не и повече. Сред нас има и такива хора, които извънредно доста държат на оралната хигиена и в старанието си да имат красиви и здрави зъби, те прекаляват с грижите. Отделяйте си три минути, в които да търкате зъбите. Ако прецените, че ви е скучно, бихте могли да вършиме клекове, да слушате музика или пък да гледате телевизия.

Миене от едно и също място всякога
Като се замислите, най-вероятно и вие се причислявате към групата хора, които позволяват точно тази неточност. Навикът е по-силен от нас и неведнъж го вършим неумишлено. Важно е обаче всякога да променяте мястото, от където стартирате с миенето. Обърнете внимание и на вътрешните повърхности, където е мястото на езика.
Бъдете взискателни към този воден обред и се пробвайте да коригирате всяка от грешките, които допускате, тъй че да имате здрави и красиви усмивки всеки ден!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР