MIAMI (AP) — Компанията за социални медии, основана от бившия

...
MIAMI (AP) — Компанията за социални медии, основана от бившия
Коментари Харесай

Тръмп нарече тази виза „много лоша“ за американците. Truth Social кандидатства за една

MIAMI (AP) — Компанията за обществени медии, учредена от някогашния президент Доналд Тръмп, кандидатства за стратегия за бизнес визи, която той се опита да ограничи по време на своето ръководство и която доста от неговите съдружници желаят той да ограничи в евентуален втори мандат.

Trump Media & Technology Group, компанията зад Truth Social, подаде заявление през юни 2022 година за виза H-1B за служащ с годишна заплата от $65 000, най-ниската категория на заплатите разрешено по програмата. Федералните имиграционни данни демонстрират, че компанията е била утвърдена за виза няколко месеца по-късно. Компанията споделя, че не е наела служащия.

Подаването на молба за виза слага облика на Тръмп като претендент, който е предложил протекционистка стратегия за фирмите да „ наемат американци “, в спор с Тръмп, предприемача, който сподели, че неговите компании ще употребяват всеки инструмент, с който разполагат. Документите демонстрират, че капиталовата компания, учредена от зетя на Тръмп и консултант в Бели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР