Метеорологичната служба каза кога Обединеното кралство ще се върне към

...
Метеорологичната служба каза кога Обединеното кралство ще се върне към
Коментари Харесай

Метеорологичното време в Обединеното кралство: Метеорологичната служба дава точна дата, когато замръзването от -18C най-накрая ще свърши, тъй като навлиза мек въздух

Метеорологичната работа сподели по кое време Обединеното кралство ще се върне към по-меко време, откакто температурите може да паднат до -18C довечера.

Британците трябваше да се завият на топло тази седмица със леден въздух от Арктика, носещ доста сняг и лед. Но ще забележим смяна, идваща в петък с повече междинни температури, които ще продължат през уикенда. Преди това обаче има доста по-студено време, изключително в далечния север на Обединеното кралство с кехлибарени предизвестия.

„ Студеният арктически въздух остава преобладаващ над Обединеното кралство, със сняг и лед евентуално ще продължат преди уикенда за мнозина в северната половина на страната, в това число Шотландия, Северна Ирландия, елементи от северозападна и югозападна Англия и северен и западен Уелс “, съобщи метеорологичната работа.

Кехлибарените предизвестия за сняг са в действие за през днешния ден и на следващия ден, засягайки Северните острови и северозападна Шотландия с евентуални разстройства в пътуването. Съществува също по този начин опция за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР