Местните избори са изключително важни и очакваме напрежението в Народното

...
Местните избори са изключително важни и очакваме напрежението в Народното
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев, ПП-ДБ: Местните избори увеличават напрежението в парламента

„ Местните избори са извънредно значими и чакаме напрежението в Народното събрание да се усилва всеки ден . Затова и дадохме отмора преди изборите, тъй като това би попречило на приемането на законите. “

Това сподели в изявление за Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

 

Ще създадем всичко допустимо да се одобряват измененията в правосъдната власт, каквито са сега .

Това, че от „ Продължаваме промяната “ отклоняваме пари към свои компании, е нечиста сделка на Делян Добрев и той се пробва да основава напрежение преди изборите. Надяваме се, че няма да има повече такива нападки и рецензии, ние желаеме да кажем какво може да създадем за българските жители.

Аз съм претендент за кмет на Ловеч и се надявам да приказваме по стратегии, а не за персони. Не имам вяра да има проблем за болшинството в Народното събрание, тъй като имаме ясни цели. В дълготраен проект локалните избори са значими, тъй като поставят нов баланс на силите по места в страната.

Ролята на Движение за права и свободи е поддръжка за Конституцията, с ГЕРБ приказваме всеки ден , тъй като стиковката с тях е ежедневна. Ние вървим по поставените цели.

Срокът за преустановяване на дерогацията на съветския нефт е 30 дни, само че виждаме, че Комисията е приела 12 месеца. Според икономическия министър, с цел да стане безпроблемно и с цел да не скочат цените, се постанова по-дълъг период.

Дерогацията се одобри предходната година, само че за една година не видяхме старания от тяхна страна ( " Лукойл-Нефтохим " - бел. ред.) да не работят с съветско гориво . Ние сменихме представителя на страната във компанията, с цел да следим по-стриктно какво се случва там.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР