Месеци след като беше обвинен в сексуално посегателство, американският актьор

...
Месеци след като беше обвинен в сексуално посегателство, американският актьор
Коментари Харесай

Звездата от „Сексът и градът“ Крис Нот се връща към актьорството след сексуалните обвинения

Месеци откакто беше упрекнат в полово посягане , американският артист Крис Нот се връща към актьорската игра, заяви „ Педж Сикс “.

По последни данни 67-годишната звезда от " Сексът и градът " се е върнал към актьорството, започвайки от локалния спектакъл. В събота Нот, който се прочу с ролята на Тузара в хитовия ситком на HBO, е взел участие в еднодневно четене на пиеса от 1959 година, озаглавена " Носорог ", в „ Saint James Place “ в Грейт Барингтън, Масачузетс.
 

— Entertainment News (@todayentertainn)
Според известията Нот освен е взел участие в четенето, само че и е продуцент и режисьор на постановката. " Казаха ни, че е бил " извънреден театрален артист ", сподели източник пред „ Пейдж Сикс “. " Това беше добре признато. Накрая той получи бурни аплодисменти ", сподели различен източник пред изданието.

Четенето е първата обществена изява на Нот, откогато героят му беше погубен в рестартирането на " Сексът и градът " на HBO Max, " And Just Like That ", на фона на абсурда за полово посягане. Последната му поява беше орязана от сериала, откакто две дами го упрекнаха в полово посягане в своето минало. Нот изрично отхвърля обвиняванията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР