Месец след като пусна дебютния си сингъл, най-предизвикателната брюнетка на

...
Месец след като пусна дебютния си сингъл, най-предизвикателната брюнетка на
Коментари Харесай

Новият глас на родния хип-хоп пусна ново парче

Месец откакто пусна дебютния си сингъл, най-предизвикателната брюнетка на българската хип-хоп сцена - Гергана Стаменова, избухва с ново парче. Limited Edition идва опаковано в провокативен текст и шокиращо видео.

Кадрите демонстрират по какъв начин една жена, която знае цената си, безусловно може да унищожи и най-здравия мъж, освен това с финес и съблазън. Клипът е изпипано по всички критерии на мейнстрийма и затвърждава облика на Stamenowa като най-горещата настояща изпълнителка. Самата тя не крие, че за това парче е инспирирана от работата на Tyga и Katy Perry - нейните музикални музи, само че и удостоверява, че Limited Edition е 100% авторска и друга.

Създателите предизвестяват, че визията не е за хора със слаби сърца: първо, заради хорър моментите и, второ, поради екзотичния метод, по който хубавицата предизвика с думите " пробвай моя усет ".

Проектът още веднъж е резултат от взаимната креативна работа на Stamenowa и L Padr3. Под псевдонима се крие българинът Йоан Николаев, който от години живее и се занимава с музика в Австрия и който беше в основата на основаването на първия шлагер на изпълнителката Fuego.

https://www.youtube.com/watch?v=r3Xa27cRXGg
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР