Месец преди световната премиера на изцяло новия си градски SUV модел

...
Месец преди световната премиера на
изцяло новия си градски SUV модел
Коментари Харесай

SKODA KAMIQ: Първи поглед към интериора

Месец преди международната премиера на изцяло новия си градски SUV модел KAMIQ, SKODA разпространи първата фотография на интериора на автомобила, който ще видим за първи път на интернационалното изложение в Женева през март.

От SKODA споделят, че вътрешността на ще предложи комбинация от ергономия и страст с типичния за марката интериорен шир и функционалност, а част от дизайн оформлението е заимствано с това, което видяхме за първи път при студийната разработка VISION RS. Основен акцент тук е високо позиционираната в междинната част на предното табло бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, а при избор на Virtual Cockpit опцията, водачът може да разчита на 10.25-инчов екран.

За интериора на KAMIQ от Skoda са подготвили и множество благоприятни условия за персонализация и надграждане, включително затопляне на предното стъкло, задните седалки и волана.

По отношение на интериорните габарити на KAMIQ, от SKODA споделят, че посредством на междуосието на автомобила от 2651 мм, пътниците откъм гърба ще могат да разчитат на свободно пространство от 73 мм в областта на колената, а товарното поделение на автомобила ще бъде с съдържимост от 400 литра. При нужда и след сгъването на задните седалки, свободният размер може да бъде повишен до 1395 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР