Меркурий от 29 декември става стационарен и се подготвя за

...
Меркурий от 29 декември става стационарен и се подготвя за
Коментари Харесай

Меркурий се подготвя за ретроградна фаза. Ето как да я посрещнем

Меркурий от 29 декември става стационарен и се приготвя за ретроградния си ход, който продължава до 19-20 януари, написа " Новини.бг "

Вече и мало, и огромно знаят що за знамение е това. Няма ужасно, само че може да ни сътвори някои неприятности. А знаете, че „ предизвестен, значи въоръжен “, по тази причина е добре да се подготвим.

Какви са вероятните събития и проблеми, които можем да срещнем по време на назадничав Меркурий?

- Може да срещнете компликации при постигането на упования резултат в съглашения, контракти, срещи или да изпитате известно закъснение.

- Има възможност да зародят проблеми, изключително по въпроси, свързани с проекти за пътешестване, организации, изпратени имейли, факсове и карго, резервации за пътешестване и полети.

- В ретро интервала доста хора могат да се срещнат още веднъж със старите си другари.

- Възможно е да посетите остарели места, свързани с предишното.

- Може да имате компликации, в случай че купувате електронни артикули или те могат да имат неизправности. Всъщност, най-добре е да ги купите след края на ретроградния интервал.

- По време на ретро интервала може да зародят някои разстройства по време на дейностите, които правите в интернет (отваряне на уеб уебсайт и др).

- Възможно е да намерите предмет, който сте изгубили преди.

- По време на пътешестване може да зародят закъснения на полети и загуба на багаж, повреди на транспортното средство.

- Може да зародят проблеми, свързани с автомобил, мобилен телефон, тв приемник и бяла техника. (Полезно е да изчакате края на ретроградния Меркурий, с цел да ги занесете за ремонт.)

- Данните, които не са архивирани, могат да бъдат загубени; допустимо е навлизане на вируси в компютъра в ретро интервала.

- В позитивен аспект може да употребявате назадничав Меркурий като се заемете с дотъкмяване на офисна и домашна работа. (Могат да се подреждат файлове, папки в офиса, да се ревизират документи и така нататък В къщи могат да се вършат незавършени поправки, да се реорганизират основи и плотове на шкафове)

- Можете да участвате в занимателни действия, уроци по танци, спортни действия и други

- В Ретро времето не би трябвало да се вземат безапелационни и неочаквани решения.

- Хората, които идват в живота ви в ретро интервала, няма да бъдат за непрекъснато. Много е евентуално в бъдеще да имате проблеми с тях.

- Трябва също по този начин да проверявате дали закупеният от вас артикул е повреден, периода на валидност.

- Ако дадете заем в ретро интервала, може да имате усложнения с връщането му, а можете да си върнете парите след много комплициран развой или въобще да не ги видите.

- През този интервал е доста евентуално да има проблеми в подписаните контракти за покупко-продажби за наем и покупка на недвижими парцели.

- За предпочитане е да се подписват брачни и други контракти, да не стартира на ново работно място, да се отсрочат хирургичните интервенции.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР