Меркурий е планетата, която отговаря за комуникацията, интелекта, мисленето, обмяната

...
Меркурий е планетата, която отговаря за комуникацията, интелекта, мисленето, обмяната
Коментари Харесай

Меркурий в Козирог

Меркурий е планетата, която дава отговор за връзката, интелекта, мисленето, обмяната на информация, общуването, пътуванията, търговията, покупко-продажбите, и писането!!!

На 11 януари до 31 януари 20178година Планетата Меркурий влиза в знака на строгия, сериозния и регламентиран знак Козирог.

Меркурий в знака Козирог ще ни накара да бъдем доста по внимателни, по честолюбиви и доста по -търпеливи във всяка една житейска обстановка. Ще търсим през този интервал рационални решения в връзката си, ще бъдем по- трезви и с едно по-логическо мислене. Ще търсим във всяко свое начинание да сме поредни и съществени.

В връзката си ще се затворим много, няма да сме доста словопохотливи, ще си замълчаваме постоянно, и няма да изричаме това, което желаеме. Затвореност, боязън и комплекси.

Ще желаеме да получим удостоверение посредством обстоятелства за всяка обстановка, с цел да се опираме на закона, на доказателства. И всичко може да става доста постепенно, последователно и това да ни накара да не бъдем уверени на 100 %.

Ако би трябвало да спорим и да водим спорове ще демонстрираме огромно успокоение и самоограничение, ще знаем по какъв метод да се аргументираме и по какъв начин да убедим отсрещната страна, с цел да защитим своята позиция.

Но сметка на това няма да ни липсва концентрацията и дарба за обмисляне.

В този интервал в общуването ни може да си имаме някой проблем обвързван с това, че ще търсим в диалога си постоянно задачата, и във всяка изречена дума смисъл, и в случай че това не го получим ще бъдем най- ярките съперниците за събеседника си. Трудно ще демонстрираме мислите и възприятията си, в случай че изобщо ги демонстрираме пред някого, ще се мъчим да държим и да скрием всичко от себе и от другите.

Интелектуалните ни заложби в този интервал малко или доста ще бъдат по- консервативни, ще желаеме в връзката си да получаваме и ще даваме една изразителност, акуратност, подреденост. Няма да ни харесва спонтанността и неточността. Тъй като това е времето ни обвързвано с доста прагматичност и деловитост.

Интелектуалното ни развиване може да бъде леко наранено и затруднено, ще умеем доста ловко да сдържаме своите сбити мисли и усеща. Така, че ще се насочим единствено и само на практичната страна на живота. Трудно ще усвояваме всяка нова информация и познания, само че усвоени към този момент ще ги използваме и имаме за постоянно.

При пътуванията ни е допустимо също да имаме някаква лека забавеност, леки усложнения и закъснения, да не минават с такава лекост и експедитивност. Въоражете се с самообладание и успокоение, ще ви е нужно!

На какво би трябвало да се научим през този интервал – просто единствено и само да слушаме!

Когато поддържаме връзка с другите постоянно ще седи една преграда сред нас и тях, една огромна отдалеченост, която ще би трябвало да преборим. Може да бъдем доста всеотдайни и отдадени на хората, да желаем да ги разберем, само че постоянно ще страним по един или различен метод от тях по-малко или повечко.

Много сложен и комплициран може да се окаже за някой от на нас, изключително в случай че би трябвало да даваме някакви препоръки и отговори по наболели въпроси. Вътрешния ни боязън, неувереността ни, може да докара до ниска самокритика.

Като съвет може би ще би трябвало да в действителност да бъдем малко повече уверени в личните си благоприятни условия и капацитети, и да избягаме от страха, да не му се подаваме. Да знаем и да имаме вяра в себе си, да показваме всичко което усещаме и мислим, а не първо да премисляме дали е правилно, вярно или тъкмо.

Освободете мозъка и страстите си, дайте им ентусиазъм и поле за изява, събирани на надълбоко в нас, те само единствено могат да ни блокират и да ни основат проблеми!
Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg

0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР