мериканският актьор Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос

...
мериканският актьор Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос
Коментари Харесай

Кевин Спейси грабна награда за цялостен принос в киното

мериканският артист Кевин Спейси получи италианска премия за повсеместен принос в киноизкуството, съобщи Ройтерс. Това е премия „ Стела каузи моле “, която се връчва от Националния музей на киното в Торино. Отличието е обещано на Кевин Спейси за „ персоналната хармония и авторския принос на Спейси в развиването на драматургичното изкуство “. 63-годишният артист бе публично поканен на церемонията. Ето какво сподели той при връчването на наградата: „ Със сигурност се усещам блажен, признателен и преклонен и сърцето ми е изпълнено с признателност към Музея на киното, тъй като имаше la palle („ топките “, итал.) да ме предложения довечера. “

Някои от предходните носители на премията са актрисите Изабела Роселини и Моника Белучи, както и режисьорът Дарио Ардженто. Кевин Спейси бе един от най-обичаните артисти в американското кино, Той има „ Оскар “ за играта си в „ Обичайните обвинени “ и „ Американски прелести “. Преди няколко години повече от 20 мъже го упрекнаха в полов тормоз и кариерата му се срина.

Миналата седмица артистът употребява видеовръзка, с цел да се яви пред съд в Лондон и да пледира непорочност по няколко обвинявания в полови дейности против мъж преди към 20 години. Обвиненията бяха обединени с различен обвинителен акт за хипотетични полови закононарушения против трима мъже, случили се сред 2005 година и 2013 година Актьорът към този момент бе пледирал, че е почтен за въпросните обвинявания. През месец октомври 2022 година Кевин Спейси беше оневинен по друго дело за полов тормоз, отправено от артиста Антъни Рап през 2017 година, написа actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР