Мери Остин, която солистът на група "Куин" Фреди Меркюри наричаше

...
Мери Остин, която солистът на група "Куин" Фреди Меркюри наричаше
Коментари Харесай

Бившата годеница на Фреди Меркюри ще спечели огромна сума от филма Бохемска рапсодия

Мери Остин, която солистът на група "Куин " Фреди Меркюри наричаше "любовта на живота си ", ще завоюва 40 милиона английски лири от кино лентата "Бохемска рапсодия ", заяви в. "Сън он сънди ".

Приходите от кино лентата са към този момент към 600 милиона лири. Остин ще получи дял от тях поради авторските права.

Когато се среща с харизматичния Фреди Меркюри през 1970 година, Остин е на 19 години. Тогава той още не е прочут. Те заживяват дружно и се сгодяват, само че връзката им завършва, когато той й споделя, че е гей. Двамата обаче остават близки до края на живота му. Тя се грижи за него, когато се разболява от СПИН.

Фреди Меркюри завещава на Мери Остин 50 % от бъдещите си облаги. 25 % получават родителите му и 25 % сестра му. След гибелта на родителите му дялът на Остин става 75 %. Тя наследява и къщата му в Западен Лондон на стойност 20 милиона лири, както и по-голямата част от положението му от 9 милиона лири.

От бъдещите облаги на група "Куин " Остин наследява към 19 %.

Мери Остин е на 67 години. Преди шест години тя дефинира голямото завещание от Фреди Меркюри като "бреме ", провокирало "много гняв ".

Кинокритиците не утвърдиха кино лентата "Бохемска рапсодия ", само че почитателите го харесаха. Той завоюва две награди "Златен глобус ", в това число и за най-хубав филм. Филмът към този момент се счита за кандидат за премия "Оскар ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР