Мерелин Николова е номинирана за най-добър млад спортист на България.

...
Мерелин Николова е номинирана за най-добър млад спортист на България.
Коментари Харесай

Видинчанката Мерелин Николова е номинирана за най-добър млад спортист на България

Мерелин Николова е номинирана за най-хубав млад състезател на България. Видинчанката бронзова медалистка от европейското състезание по волейбол за девойки U16 и бе определена за най-хубав диагонал на шампионата.
За седма поредна година уеб сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg провежда анкета за установяване на най-хубавия млад състезател на България.
Допитването е единствено до спортните публицисти, които ще дефинират Златната десетка при подрастващите за 2017 година Всеки представител на медия има право да уточни 10 спортисти, подредени от първо до десето място. Единственото изискване е състезателите да са на възраст до 19 години, като влиза и набор 1998 година
За шеста поредна година ще излъчим и тим №1 на България, а за пета - треньор №1 при подрастващи. И при двете категории важи възрастовото ограничаване до 19 година, като при треньорите, естествено, то е за възпитаниците им.
Периодът за гласоподаване е 10 дни - от през днешния ден, 11 декември 2017 година, до 20 декември 2017 година в това число.
За облекчение на гласуващите Viasport.bg е изготвил лист с номинации с експлицитната спогодба, че той не е ограничаващ и всеки публицист може да уточни имена и отвън него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР