Mercedes-Benz обяви, че за първи път в своята история, ще реализира

...
Mercedes-Benz обяви, че за първи път в своята
история, ще реализира
Коментари Харесай

Дигитална световна премиера за новия Mercedes GLA

Mercedes-Benz разгласи, че за първи път в своята история, ще осъществя напълно дигитална световна премиера на собствен нов автомобил с дебюта на новия GLA на 11 декември.

Премиерата на новия Mercedes-Benz GLA ще може да бъде проследена онлайн в комуникационната платформа на компанията, като основен акцент по време на представянето ще бъде и добавената действителност (AR).

За новото потомство GLA от Mercedes-Benz коментират, че то ще бъде с повече от 10 сантиметра по-високо в съпоставяне с актуалната си версия, като по този начин е бил реализиран по-голям интериорен простор и най-много за лидера и пътника отпред. На в допълнение свободно пространство в региона на краката ще могат да разчитат пасажерите на задните седалки, макар че автомобилът е със сантиметър и половина по-къс.

В оборудването на новата генерация Mercedes-Benz GLA ще могат да бъдат открити и нови системи за повижаване на комфорта и безопасността, включително автоматичен спирачен помощник, система за задържане на транспортното средство на пътното платно, система за различаване на пешеходци и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР