Mercedes-Benz и Microsoft обявиха партньорство в сряда, предава Reuters. Автомобилният

...
Mercedes-Benz и Microsoft обявиха партньорство в сряда, предава Reuters. Автомобилният
Коментари Харесай

Microsoft ще помага в производството на Mercedes

Mercedes-Benz и Microsoft оповестиха партньорство в сряда, предава Reuters. Автомобилният колос ще употребява облачната услуга Microsoft Cloud като платформа за данни, посредством която да усъвършенства индустриалната успеваемост в над 30 завода за леки коли в международен мащаб.

Платформата за данни, наречена MO360, към този момент е налична в Европа, Близкия изток и Африка и ще бъде пусната и в Съединените щати и Китай, се споделя в изказването.

Целта е да се съберат данни от целия индустриален развой – от съставените елементи през логистиката до монтажната линия, с цел да се сътвори виртуална имитация, която разрешава на екипите да разпознават по-бързо евентуални слаби места във веригата на доставки.

Сътрудничеството би трябвало да докара до 20% нарастване на успеваемостта на производството на транспортни средства до 2025 година по отношение на равнищата от 2022 година, се прибавя в изказването.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР