Ментовият лосион успокоява кожата. Залейте 2 с.л. сухи листа от

...
Ментовият лосион успокоява кожата. Залейте 2 с.л. сухи листа от
Коментари Харесай

Дар От Древните: Легендарен Древногръцки Мехлем Лекува Инфекции И Прави Чудеса За Кожата!

Ментовият лосион успокоява кожата. Залейте 2 с.л. сухи листа от мента с 500 мл гореща вода и оставите отварата да кипне за 5-10 минути. После я прецедете и прибавете 4 ч.л. боров алкохол, 2 с.л. настойка от невен (от аптеката) и 1 ч.л. свеж лимонен сок. Обтривайте лицето през половин час.

Проверено в практиката е и лекуването с дрожди. Залейте 20 г със затоплено мляко до консистенция на сметана. Нанесете сместа на авансово почистено лице и с кръгови придвижвания я отстранете. Остатъка измийте с топла вода. Друга ефикасна рецепта е да смесите по 1/2 с.л. дрожди и кисело мляко и по 1 ч.л. лимонен, морковен и портоколов сок. Сложете кашата върху кожата за 15 минути и я отстранете с тампон.

Подпухналата кожа ще освежите със синя или с бяла глина. Разредете я с вода до гъсто пюре и я нанесете. След час ще установите, че зачервяването и подпухването са намалели.

За антибактериална профилактика постоянно минавайте лицето с настойка от лайка. За пресен загар е маската от половин узряла праскова и лъжичка коняк.

Източник:Lekuva.net
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР