Мениджърт на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не скри задоволството

...
Мениджърт на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не скри задоволството
Коментари Харесай

Солскяер доволен от победата, но притеснен за Рашфорд

Мениджърт на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не скри задоволството си, че отборът му най-сетне съумя да победи Уулвърхамптън и да се класира за 4-ия кръг на ФА Къп.

“Видя се, че към края на мача и двата тима бяха изтощени. Като цяло се получи отворен дуел, само че от време на време това не ни пасва добре. Доволни сме, че най-сетне победихме Уулвс. Хуан Мата е съвсм друга класа. Той има умения, успокоение и бързина”, съобщи Солскяер.

Наставникът разяснява и бележката, която даде на Мата при започване на първото полувреме: “В няколко случая излязохме от вярната скица, само че успяхме да оправим този проблем в последните 5-10 минути на първата част. Дан Джеймс имаше няколко страхотни благоприятни условия очи в очи с вратаря. Радвам се за ситуациите, които създадохме, само че скърбя, че не ги използвахме по-добре”.

Норвежецът реши да пусне като титуляр Маркъс Рашфорд, само че водещият голмайстор на отбора се контузи и това може да се окаже проблем преди дербито с Ливърпул.

“Да, това имаше обатен резултат. Но от време на време би трябвало да се поемат сходни опасности. Той ще мине проби в идващите дни и ще забележим дали ще може да играе в неделя. За момента не може даже да тича. Имаше някои проблеми с гърба, а в този момент получи нов удар, който единствено утежни нещата”, приключи експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР