Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че лондончани вече имат

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че лондончани вече имат
Коментари Харесай

Почетино: Трябва да преосмислим всичко

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че лондончани към този момент имат минимални шансове да се класират за осминафиналите в Шампионската лига. Англичаните позволиха късно равнене за 2:2 при гостуването си на ПСВ Айндховен в срещата от третия кръг в група " В " и имат актив от единствено 1 точка, на 5 от втория Интер и на 8 от водача Барселона.

" Чувството не е прелестно. Заслужавахме да победим. Смятам, че направихме нужното, с цел да вземем трите точки, само че в края резултатът е еднакъв. Понякога това се получава във футбола и би трябвало да го приемем. Бяхме доста, доста по-добри от ПСВ, имахме по-изгодните положения, контролирахме играта. Това беше мач, който просто трябваше да спечелим и по тази причина сме толкоз разочаровани.
Success has made a victim of Mauricio Pochettino – but don't ever forget what a magnificent job he is doing #THFC

@danielstorey85

https://t.co/v37pPNAGSi pic.twitter.com/ysBO6Jotzt
— FourFourTwo (@FourFourTwo) October 24, 2018

Във футбола най-важното е да вкараш повече голове от противника, а ние не успяхме. Трябва да проучваме и да преосмислим всичко Шансовете ни да продължим напред в Шампионската лига към този момент са минимални. Почти всичко за нас свърши. Ще забележим какво ще стане във втория мач сред Барселона и Интер, само че с една извоювана точка от три мача - ще бъде доста мъчно ", сподели Почетино. Шампионска Лига 3 кръг, сряда 24 октомври  ПСВ 2:2краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР